Menu Close

Törzsvásárlói program

Törzsvásárlói program.

Hogyan lehet Törzsvásárlói Kártyához jutni?

A Törzsvásárlói Kártya a Szántód Gyógyszertárban személyesen igényelhető 5000 Ft feletti vásárlást követően. A kártya igénylése díjmentes. A Törzsvásárlói Kártya igénylőlap helyszínen történő kitöltésével, aláírásával ésa Szántód Gyógyszertárban történő leadásával a Vásárló elfogadja a Törzsvásárlói Kártya Szabályzatban foglaltakat. A regisztráció az adatok rögzítésével megtörténik. A Törzsvásárlói Kártyát a regisztráció után annak felhasználója azonnal átveheti. Ezt követően a Törzsvásárlói Kártyával igénybe vehetőek a kedvezmények. A személyes adatok kezeléséhez szükséges Törzsvásárlói Kártya Igénylőlap a Szántód Gyógyszertárban történő kitöltésével és aláírásával a Vásárló egyértelműen és önként hozzájárul ahhoz, hogy a Szántód Gyógyszertár Kft. az adatait kezelje mindaddig, amíg a Törzsvásárlói Rendszerben részt vesz.

Kik igényelhetnek Törzsvásárlói Kártyát?

A Törzsvásárlói Kártyát kizárólag nagykorú természetes személyek igényelhetnek, jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok nem jogosultak a Törzsvásárlói Kártya igénylésére. A Törzsvásárlói Kártyán megtalálható azonosító kód minden Vásárlót külön azonosít. A Törzsvásárlói Kártya névre szóló, kizárólag a Törzsvásárlói Kártyán szereplő személyt jogosítja kedvezményes vásárlásra. A Törzsvásárlói Kártyát csak annak tulajdonosa használhatja, nem átruházható. A Vásárló felelősséget vállal az általa szolgáltatott adatok valódiságáért, a téves, hiányos adatok következményeiért saját maga felel. A hiányosan, olvashatatlanul kitöltött, valamint áthúzott adatok a kártyaigénylés során nem vehetők figyelembe és ez esetben új igénylésre van szükség. Minden Vásárló kizárólag csak egy Törzsvásárlói Kártyát igényelhet.

Hogyan és hol használható a Törzsvásárlói Kártya?

A kedvezményekre való jogosultságot a Törzsvásárlói Kártya felmutatásával lehet igazolni. A Törzsvásárlói Kártya használatával történt vásárlások bekerülnek a Szántód Gyógyszertár elektronikus nyilvántartásába. Nem kaphat kedvezményt az a Vásárló, akinél nincs ott a vásárláskor a Törzsvásárlói Kártyája. A vásárláskor kapott számla későbbi bemutatásával sem érvényesíthető utólag a kedvezmény. Kedvezmények A Törzsvásárlói Kártya felmutatója 5%-os kedvezményre jogosult a SzántódGyógyszertárban a társadalombiztosítás által nem támogatott termékek árából. A 2006. évi XCVIII. törvény 17 § (8) alapján a társadalombiztosítási támogatással rendelhető gyógyszerek, tápszerek és gyógyászati segédeszközök nem vehetnek részt ebben a fajta törzsvásárlói programban. A Törzsvásárlói Kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal vagy egyéb kedvezményekkel.

Elveszett vagy megrongálódott hűségkártya pótlása, cseréje

A Törzsvásárlói Kártya pótlása, illetve cseréje iránti igényt a Szántód Gyógyszertárban lehet jelezni. A Vásárló az új kártyát az adatlap kitöltéseután a Szántód Gyógyszertárban személyesen veheti át. Törzsvásárlói Kártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti Törzsvásárlói Kártya számát, vagy annak hiányában a Törzsvásárlói Kártyához tartozó nevet és címet. Ha a megadott név és cím kombinációhoz nem található hűségkártya a nyilvántartásban, akkor a csere, illetve pótlás nem lehetséges. Az új Törzsvásárlói Kártya azonnal elkészül, ettől kezdődően az új kártya a korábbival azonos feltételek mellett használható. A Törzsvásárlói Kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártya végleges letiltásra kerül, az eredeti kártya nem használható többé, azon az adatok visszaállítása nem lehetséges.

A Szántód Patika Törzsvásárlói Kártya programban való részvétel feltételei

A Törzsvásárlói Kártya igénylő lap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja a Szántód Gyógyszertár Törzsvásárlói Kártya Szabályzatában leírtakat. A Törzsvásárlói Kártyát igénylő lapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti. Amennyiben a Törzsvásárlói Kártyával vagy a Szántód GyógyszertárTörzsvásárlói Kártya program bármely részével visszaélés történik, a Szántód Gyógyszertár Kft. jogosult az illető személy részvételét a hűségprogramban megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is. A Törzsvásárlói Kártya a Szántód Gyógyszertár Kft. tulajdonát képezi, melynek értelmében a Vásárló nem jogosult annak értékesítésére vagy egyéb módon történő elidegenítésére. A Szántód Gyógyszertár Kft. jogosult Törzsvásárlói Kártya programjánakszabályzatát a Vásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve a www.szantodgyogyszertar.hu honlapon. A Törzsvásárlói Kártya nem fizetőeszköz.

Adatok kezelése és védelme

A Törzsvásárlói Kártya igénylő lap kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat – beleérve személyes adatait is – a SzántódGyógyszertár Kft. elektronikus és papír alapú nyilvántartásába felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói Kártya program működtetése, a vásárlói igények jobb kiszolgálása, és a Vásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat a Szántód Gyógyszertár Kft. vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki. A Törzsvásárlói Kártya birtokosa jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a Törzsvásárlói Kártya letiltásra kerül, többé nem használható. Felelősség A Szántód Gyógyszertár Kft. nem felel a Törzsvásárlói Kártyával kapcsolatos visszaélésekért, valamint a Törzsvásárlói Kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért. A Törzsvásárlói Kártya nem fizetőeszköz, nem minősül hitelkártyának vagy fizetési eszköznek, kizárólag a tulajdonos azonosítására szolgál.

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Szántód Gyógyszertár Törzsvásárlói Kártya programmal kapcsolatban, kérjük, térjen be személyesen a Szántód Gyógyszertárba, ahol munkatársaink készséggelsegítenek Önnek, vagy keressen bennünket az szantodgyogyszertar@t-online.hu e-mail címen.